Τάσος Τσατάλης

Δεν «μετράει» ο Ντέλετιτς, επειδή ήρθε στην ΑΕΚ ...

Ο Τάσος Τσατάλης στο sportfm.gr για το πώς αντιμετωπίζονται κάποια πράγματα σε σχέση με την ΑΕΚ και πως σε σχέση με τους αντιπάλους της, αλλά και μια σημείωση για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

· Ακούω και διαβάζω πως η ΑΕΚ έχει πάει στο Κιέλτσε, χωρίς εξτρέμ. Σίγουρα δεν είναι η επιθυμητή η ιδανική η σύνθεση. Έτσι κι αλλιώς το ξέρουμε. Η ομάδα ψάχνει ακραίο επιθετικό για ενδεκάδα και είναι εκτός και με τραυματισμό ο Αλμπάνης.

· Το ότι είναι απαραίτητος ο βασικός ακραίος, το είπαμε και χθες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και υλικό για να δουλέψει ο προπονητής.

· Στην αποστολή που πήγε στο Κιέλτσε, βλέπεις τους Μάνταλο, Κλωναρίδη, από παίκτες που έχουν παίξει άκρα στο 4-2-3-1. Ο δε Κλωναρίδης μέχρι και full back σε 3-5-2 έχει παίξει.

· Υπάρχει επίσης ο Λόπες, που θα θυμίσω εδώ πως ο Μανόλο Χιμένεθ που για πολλούς όταν φεύγει γίνεται ...αυθεντία, έχει πει πως περισσότερο του έκανε για τα άκρα της επίθεσης, παρά για αριστερό μπακ.

· Τέλος πάντων, αβάσιμο είναι αυτό που έλεγε ο Χιμένεθ, αλλά κι ο Λόπες έχει παίξει αριστερό εξτρέμ. Και σε σημαντικά ματς μάλιστα. Βλέπε Σέλτικ.

· Ο Ζεράλδες επίσης, με Καρντόσο στην Ρίο Άβε, πολλές φορές ξεκίνησε άκρα, όπως ο Μάνταλος στην ΑΕΚ.

· Και είναι και ο Ντέλετιτς. Ξέρετε ο Ντέλετιτς δεν λαμβάνεται υπόψη ...επειδή ήρθε στην ΑΕΚ. Δεν «μετράει».

· Αν είχε πάει στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟΚ, θα ήταν καλή κίνηση. Όπως για παράδειγμα όλοι για κάποιο περίεργο λόγο έχουν δεχτεί πως ο Μπρούνο είναι αξιοσημείωτη κίνηση για τον Ολυμπιακό. Λέω περίεργο, όχι γιατί ο Μπρούνο δεν είναι καλός παίκτης, αλλά γιατί αντιστοίχως στην ΑΕΚ ο Ντέλετιτς δεν έχει θεωρηθεί το ίδιο.

· Τώρα τι καλύτερο έχει δείξει στην Super League τα προηγούμενα χρόνια ο Μπρούνο, σε σχέση με τον Ντέλετιτς, δεν το έχω καταλάβει, αλλά μάλλον δεν έχει σημασία.

· Για το δυναμικό με το οποίο έχει πάει προετοιμασία ο ΠΑΟΚ, δεν έχω ακούσει τίποτε. Μόνο η ΑΕΚ έχει πρόβλημα. Στα εξτρέμ. Ο ΠΑΟΚ ας πούμε στον άξονα είναι φουλ στην Ολλανδία. Ή στο αριστερό μπακ.

· Υπάρχει λοιπόν και ο Ντέλετιτς. Και υπάρχει – κυρίως- και ο παίκτης που κάποια στιγμή θα έρθει. Μπορεί και πολύ γρήγορα.

· Και δεν υπάρχει θέμα σχεδιασμού, γιατί αν δεν υπήρχε η ατυχία, θα ήταν και ο Αλμπάνης.

· Επίσης το λέμε και το ξαναλέμε, ας αφήσουμε τον προπονητή μέσα από την προετοιμασία να καταλήξει και να εισηγηθεί, σχετικά με το αν και που βλέπει κενό κι ανάγκη για άλλη προσθήκη.

· Το είπε, πως οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Αυγούστου. Πως αλλιώς να το πει;

ΥΓ: Ο Νέλσον Ολιβέιρα, είναι δυνατή κίνηση για Ελλάδα. Και γι’ αυτό και δύσκολη. Κάποιοι ειρωνεύονταν και στα μηνύματα στους «Experts» στον ΣΠΟΡ FM 94.6, βράδυ Σαββάτου προς Κυριακή όταν είπα πως η ΑΕΚ για τον φορ πάει για συμβόλαιο από 1 εκατομμύριο και πάνω.

Ο Ολιβέιρα την σεζόν που έρχεται, είναι να παίρνει 25 χιλιάδες αγγλικές Λίρες την εβδομάδα. Και υπάρχει κι άλλος φορ που ασχολήθηκε η ΑΕΚ κι έκανε πρόταση μεγαλύτερη κι από αυτή που έχει κάνει στον Πορτογάλο.

Ούτε του Ολιβέιρα είναι εύκολο να προχωρήσει. Θα δείξει. Αλλά την λύση από την στιγμή που πάνε σε αναζήτηση με αυτές τις προϋποθέσεις, θα την βρουν πιστεύω στην Ένωση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x